Püski Kiadó

Ugrás a Tartalomhoz »

Szeretettel meghívjuk a Rozsnyai Ágnes új könyvének a Püski Kiadó által rendezett bemutatójára - A Második Eljövetel a kereszténység ezoterikus áramlatairól A két Jézus gyermektől az Éteri Krisztusig

rozsnyai

 


 

A MÁSODIK ELJÖVETEL - A kereszténység ezoterikus áramlatairól. A két Jézus gyermektől az Éteri Krisztusig

     

AZ EZOTÉRIA FOGALMÁRÓL
Az ezotéria a még ismeretlen, titkos tanokra használt kifejezés. Ez a tudás valaha tényleg egy szűk körnek szólt. Ma azonban mindenki kapcsolódhat hozzá, nincsenek „kiválasztottak”. Ami viszont a régmúlthoz képest változatlan, hogy ezek a tanok ma sem a gondolkodással, vagy filozófiai elmélkedés által elérhető tudást képviselik, hanem egyrészt a beavatottak által megszerzett bölcsességről szólnak, másrészt „tudati ébredés” révén kaphatnak helyet az emberek világképében.
Úgy tűnik, különösen az ifjúság fogékony ezekre a témákra. Nem szabad lebecsülni a különféle, valójában nem ezoterikus, de ennek nevezett áramlatokat sem, mert ezek az útkereső ember állomásainak tekinthetők. Mindenki a saját érdeklődésének és fejlődésének megfelelően tud kapcsolódni és továbblépni a magasabb szellemi lépcsőkhöz.
||
EVOLÚCIÓS FORDULAT
A szerző eddig megjelent munkáiban a magyarok történetét és szellemi örökségét kutatta. Új művében érdeklődésének másik fő irányát, az ember örökkévalósághoz való kapcsolatát egy különleges témát boncolgatva járja körül. Ez a könyve a korszak legjelentősebb eseményére igyekszik felhívni a figyelmet. „Ugyanis elkezdődött egy evolúciós fordulat, amikor az emberiségben egy új, magasabb képesség, új szellemi kultúra bontakozik ki. Igen, elérkezett Krisztus ’Második Eljövetelének’ ideje, amelynél azonban nem hús-vér emberre kell gondolnunk, hanem az Éteri Krisztus eljöveteléről beszélhetünk.”
||
REJTETT KERESZTÉNY ÁRAMLATOK
„Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy a könyv egyes részletei felkavaróak, első olvasásra talán nehezen lehet elfogadni tartalmukat. Ilyen például a ’két Jézus gyermek’ témája, amelyhez azonban a reneszánsz kori festők alkotásai is tanúbizonyságként szolgálnak. Ugyancsak ezeket a nyomokat keresve foglalkoztam részletesebben a Krisztus előtti évszázadból származó ’Holt-tengeri tekercsekkel’, és a szövegek fordításában egymással máig sem mindenben egyetértő kutatók véleményével. Finoman kísérletet tettem bizonyos dezinformációk tisztázására, például a Megváltó és magas tanítványa, Mária Magdolna kapcsolatának megértetésére is.
A spirituális keresztény áramlatok sorába sok minden belefér. Elsősorban az ’Ötödik Evangéliumban’ megismerhető, Szófiával áthatott Szűz Mária magasztos lénye, vagy a Grál áramlatok és a Templomos Lovagok szellemi és kultúrtörténeti impulzusa. Sőt még az ember előéletének és halál utáni sorsának mélységes szentségű titkai, vagyis az újjászületésről és a karmáról szóló tanítások is helyet kaptak írásomban.” 
Rozsnyai Ágnes

   

rooo  

    Eredeti ár: 3.900 Ft.

Webáruház ár: 3.120 Ft.

button

  • Gyors kiszállítás  GLS futárszolálattal
  • Hamarosan!!! Bankkártyás fizetés
  • Kérdése ven? Hívjon minket! +36 1 375 7763
  • Online kedvezmények! Vásároljon webshopunkban!

Tallózó
Információk
Elérhetőségeink

Üzletünk címe: 1013 Budapest, Krisztina krt. 26.

E-mail: info@puskikiado.hu

Telefon: +36 1 375 7763, +36 1 214 3905

Fax: +36 1 214 3905

Hétfő-Péntek 10-18

Szombat 10-13