Püski Kiadó

Ugrás a Tartalomhoz »

Dicsőfi Endre előadás

 

Dicsofi


  

Dicsőfi Endre: Él-Te-Tő Pozitivitás

 

Az első találkozás a kártyákkal, a könyvvel lehet szerelem az első látásra, lehet egy véget nem érő, mindennapos, örömteli fölfedezés, játékos munka kezdete. Az éltető pozitivitás kártyái csodát tesznek velünk, ha engedjük.

Szinopszis: Határmenti falu, 50-es évek, gyermekkor, korai szabadságvágy. Egyetemek itthon, majd az NSZK-ban. Agrármérnök, orvosi diploma. Keleti tanítások, gyakorlatok, természetgyógyászat, szépirodalom, lélektan iránti erősebb érdeklődés, majd mélyebb ismeretük. Utazás, tanulás a nagyvilágban, majd tanítás. A 90-es években hazatérés. Önismereti és szellemi hagyományokkal dolgozó csoportok folyamatos vezetése, oktatása. Több írás a fentiekről, valamint regény és verses-kötet, melyek közül az Éltető Pozitivitás a legfrissebb. Az alkotó energia segítségével, új gyakorlatok, szimbolika és szemlélet születése, melynek eredménye ez a könyv is. Őszintén kívánom, hogy az Éltető Pozitivitás mindennapi segítség, örömforrás legyen mindenki számára, aki e kártyákkal és könyvvel kapcsolatba kerül!

   

  Dicsofi könvy

Ár: Eredeti ár: 2.600 Ft,

Webáruház ár: 2.080,-

button

 


 

 

Dicsőfi Endre: Napnyugattól Napkeletig

 

Ez a könyvutazás Napnyugattól Napkeletig, életem egyik legjelentősebb tanítójához, Istenhez.

Szinopszis: A színes, magvas gondolatok gyűjteményét így ajánlja a szerző: 'Ön, kedves Olvasó nagyon jól tudja, nem könnyű hasznot húzni egy könyvből, már csak azért sem, mert megvan bennünk az a fantasztikus képesség, hogy a lényegesebb, netán bölcsebb lehetőségeket azonnal elfelejtsük, már csak azért is, nehogy megérintse - netán kellemetlenül - lényünket és felébressze bennünk a vágyat az Útra, az Utazásra, az Út keresésére. ... Azt tanácsolom: ha Ön valóban hasznot akar húzni a 'Napnyugattól napkeletig' című könyvből, akkor legalább hétszer, héthatáron, hetedhét országban, bárhol felütve olvassa azt.      

 

   

  Dicsofi könvy

Ár: Eredeti ár: 1.500 Ft,

Webáruház ár: 1.275,-

button

  • Gyors kiszállítás  GLS futárszolálattal
  • Hamarosan!!! Bankkártyás fizetés
  • Kérdése ven? Hívjon minket! +36 1 375 7763
  • Online kedvezmények! Vásároljon webshopunkban!

Tallózó
Információk
Elérhetőségeink

Üzletünk címe: 1013 Budapest, Krisztina krt. 26.

E-mail: info@puskikiado.hu

Telefon: +36 1 375 7763, +36 1 214 3905

Fax: +36 1 214 3905

Hétfő-Péntek 10-18

Szombat 10-13