Püski Kiadó

Ugrás a Tartalomhoz »

Vásárlói információk

Rendelés, Szállítási költségek, fizetés.
Rendelni üzletünk kínálatából, webáruházunkból elsősorban ezen az internetes felületen keresztül lehetséges, regisztráció után. Az online akciók és kedvezmények csak online rendelés esetén érvényesek! Amennyiben valamilyen okból nem sikerül Önnek a webáruházon keresztül történő rendelés, kérjül jelezze felénk, hogy a hibákat mielőbb orvosolni tudjuk. Ilyen esetben telefonos, vagy e-mailes rendelést is elfogadunk a puskikiado@gmail.hu címre, vagy a 06-1-214-3905, ill. a 06-1-375-7763 telefononszámokon.
Személyes átvétel, vagy csomagküldés?
A weboldalunkon megrendelt terméket (termékeket) átveheti üzletünkben személyesen, így „megspórolhatja” a szállítási költségeket. Ilyenkor a személyes átvétel gombot kell kiválasztania. Az üzlet hétköznap (kivéve ünnepnapokon) 9-18 óráig, szombaton pedig 9-13 óráig van nyitva. 1013, Budapest, Krisztina krt. 26. szám alatt. A megrendelt terméket névre szólóan félretesszük, és kb. 1 hétig tartjuk. A rendelésről visszaigazolást csak abban az esetben küldünk, ha nincs a termék készleten, vagy nem teljesíthető a rendelés, vagy csak később tudja átvenni valamilyen oknál fogva! Ezért kérjük, hogy telefonszámát mindenképpen adja meg, hogy kapcsolatban maradhassunk Önnel!
Rendelés házhozszállítással!
Amennyiben a megrendelt terméket házhozszállítással kéri, úgy Önt a továbbiakban szállítási költségek is terhelik.
A terméket fizetheti átutalással, vagy utánvéttel. Átutalásos fizetés esetén 1000 HUF , utánvétes fizetés esetén 1400 HUF terheli Önt a termék árán felül. Cégünk a legtöbb esetben futárszolgálattal (GLS) szállíttat a megadott címre, de egyedi kérésre természetesen Magyar Postával is tudunk csomagokat küldeni. Sajnos az utóbbi időben a postai szolgáltatások díjai tovább emelkedtek, ezért mi inkább a futárszolgálatot javasoljuk megbízhatósága, gyorsasága, pontossága miatt. Átutalásos fizetésnél cégünk bankszámlájára legyen szíves utalni, ami a következő: Püski Kadó Kft. és Könyvesház, Kereskedelmi és Hitelbank : 10200964-20280871-00000000 Amennyiben már elutalta a pénzt a megrendelt termékre, de a megrendelt terméket nem tudjuk elküldeni, vagy rendelését valamilyen oknál fogva nem tudjuk teljesíteni, adott esetben a pénzt természetesen visszautaljuk Önnek! Utánvéttel történő fizetés esetén Ön készpénzben a futárnak fizeti ki a termék árát és a szállítás költségét egyszerre.

Milyen kereskedelmi szabályok vonatkoznak a csomagküldésre?

Minden küldeményhez ÁFÁs számlát csatolunk a kézbesítési címre. Amennyiben a számlázási cím eltér a kézbesítési címtől, Áfás-számla adatait kérjük külön jelezze a számlázási cím megadásánál!  A csomagoláshoz zárt (tehát diszkrét) légpárnás borítékot vagy hullámkarton dobozt használunk (ez utóbbit soktételes küldemények esetében), ami kellő védelmet nyújt a tartalom állagának megóvása érdekében. Ez teljes mértékben független attól, hogy a küldeményt kiscsomagként vagy csomagként adjuk fel, az csak a küldemény súlyától függ. E tekintetben a tapasztalataink jók, a légpárnás boríték egy egyszerű, de nagyszerű találmány.

Külföldre történő szállítás és rendelés.

A Magyarországon kívüli rendeléseket csak átutalásos fizetéssel tudjuk teljesíteni. Külföldi szállítás esetén a szállítási díjak magasabbak, mint a magyarországi szállítási díjak! 

Milyen hamar kapom meg a küldeményt?

Webboltunk kínálata elméletileg naprakész, így nagy valószínűséggel 1-2 napon belül postára/futárhoz adjuk a terméket, de 3 munkanapon belül vállaljuk.
Amennyiben ez valamilyen ok miatt nem megoldható, úgy minden esetben felvesszük Önnel a közvetlen kapcsolatot a megadott elérhetőségein keresztül. A küldeményeket mi magunk állítjuk össze a könyvesboltunkban és személyesen adjuk postára vagy futárnak.
Amennyiben 5 munkanapon belül nem kapott tőlünk sem értesítést, sem a csomagot, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!
Bárminemű reklamációját szíveskedjen cégünkkel telefonon, vagy e-mailben közölni!

Köszönjük, hogy nálunk vásárolt!

Püski Kiadó Magyarország legrégebben működő magyar könyvkiadója.
Csak magyar értékeinket megőrizve lehetünk európaiak!
Nálunk mindent megtalál, amit magyarként olvasni érdemes!

  • Gyors kiszállítás  GLS futárszolálattal
  • Hamarosan!!! Bankkártyás fizetés
  • Kérdése ven? Hívjon minket! +36 1 375 7763
  • Online kedvezmények! Vásároljon webshopunkban!

Tallózó
Információk
Elérhetőségeink

Üzletünk címe: 1013 Budapest, Krisztina krt. 26.

E-mail: info@puskikiado.hu

Telefon: +36 1 375 7763, +36 1 214 3905

Fax: +36 1 214 3905

Hétfő-Péntek 10-18

Szombat 10-13