Püski Kiadó

Ugrás a Tartalomhoz »

Bernhard Gahm: Húsfélék pácolása és füstölése otthon

Bernhard Gahm: Húsfélék pácolása és füstölése otthon

Készletinformáció: Készleten

-
+

Normál ár: 2 800 Ft

Special Price 2 380 Ft

Legyen szó sertésről, marháról, bárányról, vadról vagy szárnyasról - a jó húst a megfelelő recepttel nemcsak tartósíthatjuk, hanem finomabbá is tehetjük. A gyakorlott házi hentes bemutatja nekünk, hogyan sózzuk, pácoljuk, szárítsuk, füstöljük és pároljuk helyesen a húsokat. Útmutatásai alapján magunk is kiváló minőségű és sokféle sonkát, szalonnát, oldalast, császárhúst, tarját, csülköt, sült sertéslapockát és más egyéb finomságot készíthetünk. Több mint 100 szemléletes fotó és a hibák elkerülésére szolgáló ötlet könnyíti meg számunkra, hogy a jól bevált recepteket mi is kipróbáljuk.
 
x

További információk

CímkeNem
Méret17x24cm
Terjedelem124
ISBN9786155178214
SzerzőBernhard Gahm
SzerzőkNem
KiadóSziget Könyvkiadó

Termék címkék

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

  • Gyors kiszállítás  GLS futárszolálattal
  • Kérdése ven? Hívjon minket! +36 1 375 7763
  • Online kedvezmények! Vásároljon webshopunkban!

Elérhetőségeink

Üzletünk címe: 1013 Budapest, Krisztina krt. 26.

E-mail: puskikiado@gmail.com

Telefon: +36 1 375 7763, +36 1 214 3905

Hétfő-Péntek 10-17

[profiler]
Memory usage: real: 24379392, emalloc: 23277232
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem